Aan de slag met de blockchain in jouw organisatie

Ben je ervan overtuigd dat de blockchain jouw organisatie diverse voordelen biedt? Maar heb je nog geen idee hoe je deze technologie om kunt zetten naar praktische toepassingen? Dan bevind je je in goed gezelschap. Een groot deel van de Nederlandse bedrijven is nog aan het ontdekken hoe de blockchain-technologie gemeengoed wordt binnen hun bedrijfsvoering. Onze implementatie specialisten hebben veel ervaring op dit gebied en helpen je dan ook graag met het ontwikkelen van een blockchain voor jouw organisatie.

Technologie en praktijk

Bij een implementatieproces wordt vaak gedacht aan technische oplossingen. Dat is zeker een belangrijk onderdeel van onze werkwijze, maar wij gaan graag een stapje verder. Wij volgen niet alleen de technologische ontwikkelingen van de blockchain. We zijn ook juist geïnteresseerd in de praktische toepasbaarheid binnen de verschillende sectoren. Door de combinatie tussen de praktijk en de technologie te zoeken, kunnen onze consultants een blockchain zo inrichten dat hij ook echt meerwaarde heeft voor jouw organisatie.

Het enkel neerzetten van een technische mogelijkheid zorgt echter nog niet direct voor acceptatie binnen jouw organisatie. Zeker met nieuwe technologieën, zoals de blockchain, waar nog niet veel mensen bekend mee zijn, kan dat een uitdaging zijn. Daarom kunnen we je ook tips en advies geven hoe je deze nieuwe toepassingen op een goede manier introduceert binnen jouw organisatie. Zo weet je zeker dat je organisatie optimaal profiteert van de mogelijkheden van de blockchain-technologie.

Voordelen van de blockchain

Waar de winst precies voor jouw organisatie zit, is helemaal afhankelijk van jouw strategische doelen en de uitdagingen die jouw bedrijf op dit moment ervaart. Maar dat de blockchain helpt om de bedrijfsvoering efficiënt en veilig in te richten is een feit.

We snappen dat je graag wilt weten waar voor jouw organisatie de voordelen zitten. Onze enthousiaste en ervaren Blockchain experts brengen dit voor je in kaart en zetten een Blockchain implementatie strategie op. Wanneer duidelijk is op welke manier de blockchain kansrijk is voor jouw organisatie, dragen onze adviseurs de implementatie over aan onze consultants.  De consultants, oftewel de implementatie specialisten, gaan dan aan de slag om daadwerkelijk een blockchain te bouwen. Daarbij wordt, afhankelijk van het advies, de keus gemaakt om een bestaande blockchain in te zetten of een volledig nieuwe toepassing te ontwikkelen. Welke stappen we ook gaan zetten: de winst voor jouw organisatie staat bij ons altijd voorop.

Ondanks dat de blockchain nog een relatief nieuwe technologie is, hebben onze implementatie specialisten al ruime ervaring opgedaan met het opzetten van diverse blockchains. Je kunt er dan ook van op aan dat winst voor jouw organisatie bij ons altijd voorop staat. Zo kun jij de voordelen van de blockchain straks echt optimaal gaan ervaren.

Wij helpen je graag de blockchain-technologie te vertalen naar praktische toepassingen. Tijdens het implementatietraject zijn onze consultants altijd bereid om je vragen te beantwoorden en je op weg te helpen met het daadwerkelijk gebruiken van de blockchain-technologie. Door gebruik te maken van onze specialistische kennis maakt de blockchain binnen jouw organisatie een vliegende start.

Geïnteresseerd?

Neem contact met ons op door het formulier hieronder in te vullen, wij zullen de vraag zo snel mogelijk beantwoorden.