Laat je organisatie profiteren van de voordelen van de blockchain

In welke branche je ook werkzaam bent, binnen elke organisatie is flexibel, efficiënt en veilig werken een thema. Binnen de huidige economie wordt vaak nog teruggegrepen op de ‘traditionele’ oplossingen om je organisatie anders in te richten. Een groeiende groep ziet echter dat het ook anders kan, namelijk door gebruik te maken van de blockchain. Benieuwd hoe de blockchain jouw organisatie verder kan helpen? Ben je benieuwd naar hoe blockchain implementatie in een organisatie in zijn gang gaat? Onze adviseurs geven je graag advies!

 

Identificeer jouw voordelen

In het algemeen kun je zeggen dat bij een juiste toepassing de blockchain de kans op cybercrime en fraude tot een minimum beperkt. Daarnaast heb je met de blockchain een technologie in handen die zorgt voor efficiënte en flexibele processen. Maar wil je weten wat de blockchain specifiek voor jouw organisatie kan betekenen? Dan is het raadzaam om een blockchain adviseur uit te nodigen die precies weet hoe je achterhaalt hoe jouw organisatie kan profiteren van de voordelen van de blockchain.

Onze adviseurs hebben veel ervaring met diverse toepassingen van de blockchain. Uiteraard hebben wij ook specialisten binnen jouw sector. Door deze combinatie weet je zeker dat je een advies krijgt dat ook daadwerkelijk geïmplementeerd kan worden.

Behalen van winst

Om tot een gedegen advies te komen, verdiepen wij ons eerst in jouw organisatie. Welke processen zijn er op dit moment ingericht? Welke strategische doelen zijn er gesteld en welke uitdagingen zijn er om deze doelen te halen? Nadat we een duidelijke organisatieschets hebben gemaakt, nemen wij je mee in de mogelijkheden van de blockchain. Omdat we ons gedetailleerd verdiepen in jouw organisatie kunnen wij je na onze analyse precies vertellen op welk vlak jij het meeste winst kunt behalen.

 

Praktisch toepasbaar advies

Wij hebben een onstilbare honger naar technologische ontwikkelingen. Wanneer je kiest voor onze jonge en enthousiaste adviseurs profiteer je direct van deze honger. Wij volgen de ontwikkelingen van de blockchain op de voet, maar vergeten nooit dat jij gewoon praktisch aan de slag moet kunnen. Zo helpen wij je een goede balans te vinden tussen de nieuwste toepassingen en de meeste winst.

Na het adviestraject is jouw organisatie toe aan de volgende stap: het implementeren van de blockchain. Heb je voldoende kennis in huis? Dan helpen we je graag met het samenstellen van een geschikt projectteam en heb jij de zekerheid dat alle belangrijke disciplines vertegenwoordigd zijn. Natuurlijk blijven we ook tijdens de implementatie betrokken. Het projectteam kan op elk gewenst moment aan ons vragen om nog even mee te kijken. Uiteraard monitoren we ook zelf de voortgang. Zo weet je zeker dat de voordelen die wij hebben geschetst in ons advies ook werkelijkheid worden.

Wanneer er binnen jouw organisatie onvoldoende resources zijn om zelf de implementatie te verzorgen, nemen wij je met alle plezier de implementatie uit handen. Wil je weten hoe het exacte implementatieproces in zijn werk gaat? Lees hier meer over het werk van onze implementatiespecialisten of neem contact met ons op!

Geïnteresseerd of heb je een vraag?

Neem contact met ons op door het formulier hieronder in te vullen, wij zullen jouw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.