Inhoud van de training | Investering | Locatie | Inschrijven

 

Blockchain advanced: een verdieping op de technologie

Ben je benieuwd naar de blockchain en de technologie die hiervoor wordt gebruikt? En wil je weten welke voordelen de blockchain heeft voor jouw organisatie? Schrijf je dan nu in voor de tweedaagse training: blockchain advanced.

 

In het kort

Tijdens de twee-daagse training blockchain advanced laten we je kennismaken met de blockchain en leer je hoe je zelf een blockchain kunt bouwen. De training wordt gegeven door trainers met veel ervaring met de blockchain. Op basis van eigen praktijkvoorbeelden laten zij je de mogelijkheden van deze technologie ervaren.

Na het volgen van de training is het voor jou duidelijk waarom steeds meer organisaties experimenteren met de blockchain. Zo snap je waarom je niet meer afhankelijk bent van één partij voor het bijvoorbeeld goedkeuren van transacties. En heb jij dus voor jouw organisatie een oplossing waarbij fraude verleden tijd is.

Inhoud van de training

Bij de training blockchain advanced is de lesstof opgebouwd uit een theoretisch en praktijkdeel. Uiteraard gaan we je niet vermoeien met onnodige theorie. Onze trainers leggen ook tijdens de theoretische delen de verbinding met de praktijk. Zo weet je zeker dat je alles uit de training haalt.

Op de eerste dag maak je kennis met de blockchain, de basisbegrippen en de link met cryptovaluta. Voor velen is het geen nieuws dat de blockchain een sterke relatie heeft met bekende cryptocoins zoals de Bitcoin, Ethereum en de Ripple. Tijdens de training staan we dan ook uitvoerig stil bij de bekende cryptovaluta en de reden waarom de blockchain een ware revolutie heeft ontketend in de financiële wereld. Maar dit is niet de enige branche waar de blockchain kan worden toegepast. Wat dacht je bijvoorbeeld van toepassingen binnen de overheid, het onderwijs en de industriële sector? We behandelen verschillende branches zodat je ook voldoende inspiratie krijgt om de blockchain toe te passen in jouw sector.

Het voordeel van de tweedaagse training is dat we op twee aansluitende dagen de training geven. Hierdoor krijg je echt de tijd om je wat verder te verdiepen in de blockchain. Wij geloven dat je het meeste leert wanneer je zelf ook aan de slag gaat. Een onderdeel van het programma is daarom ook het bouwen van een blockchain. De trainer behandelt uitvoerig waar je aan moet denken als je een blockchain bouwt en voor welke toepassingen de blockchain van toegevoegde waarde is.

Na het voltooien van de training heb je dus niet alleen kennis van de blockchain, maar kun je ook identificeren hoe jouw organisatie kan profiteren van de blockchain. En als bonus kun je zelf ook een eigen blockchain bouwen. Kortom, tijdens de tweedaagse training blockchain advanced verdiep je je precies voldoende in de blockchain-technologie om direct zelf aan de slag te gaan.

Voor wie is deze training geschikt?

Deze training is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de blockchain. Het is hierbij niet van belang om een technische achtergrond of kennis van de blockchain te hebben. De training is vooral van toegevoegde waarde als je niet alleen interesse hebt in de theorie van de blockchain, maar juist ook zelf aan de slag wilt gaan.

Welke investering vragen wij?

Voor deze tweedaagse training vragen wij een investering van 895 euro. Voor dit bedrag behandelen we uitgebreid de blockchain en de voordelen voor organisaties. Ook laten we zien hoe je een eigen blockchain bouwt. Tijdens de training serveren we koffie, thee en een uitgebreide lunch.

Locatie

Deze training vindt plaats bij Meeting Plaza, Utrecht. Deze locatie is gelegen naast Utrecht CS. Het is hierdoor zeer goed bereikbaar per openbaar vervoer. Ook zijn er diverse parkeergarages dicht bij.

Inschrijven

Bekijk hier alle data waarop de training plaatsvindt en schrijf je direct in of neem een optie.